Varázsszó: hyaluronsav 2 in1

A bőrünk megfelelő hidratációja ugyanolyan fontos, mint, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot juttassunk a szervezetünkbe. A bársonyos tapintású, kiegyensúlyozott bőrért, ez különösen fontos a nyári időszakban. Vajon jó minőségű hidratáló komplex-szel táplálod-e bőröd?

Megjelent az új limitált kiadású Jean d’Arcel HYDRATANTE szett. A 2 in 1 ajándékdobozban lévő termékek gondoskodnak a bőröd mély hidratációjáról, a megfelelő tápanyagellátásáról és a lipidek pótlásáról. Az extra adag hidratáció komfortérzetet biztosít a bőrödnek egész nap. A szettben megtalálható crème hydro délice jour arckérmben és a crème hydro délice yeux szemápoló krémben megtalálható a hyaluronsav, mely egyedülállóan képes megkötni a bőrben a nedvességet, így csodálatosan ápolt kisimult bőrt eredményez.

Engedd, hogy a bőröd megfelelő nedvességpótlásáról a Jean d’Arcel gondoskodjon!

 

crème hydro délice jour- könnyű állagú arcápoló. Használatával a ráncok kisimulnak, javul a bőr textúrája. Erősíti a barrier funkciókat. Értékes lipidekkel táplálja a bőrt, és intenzív hidratáló faktorokkal látja el azt.

Aktív összetevők: Hyaluronsav, Pentavitin®, barna alga kivonat, Soline® Bio, hidratáló komplex

 

crème hydro délice yeux- Selymes állagú szemápoló krém száraz bőrre. Intenzív hidratáló hatású és kisimítja a fáradság és a vízhiány miatt keletkezett szem körüli ráncokat. Regenerálja a szem körüli érzékeny területet.

Aktív összetevők: Hyaluronsav, kukorica fehérje, Pentavitin® barna alga kivonat, Soline® Bio, hidratáló komplex