Caviar kezelés

A Jean d’Arcel kaviár program ideális kezelés, ha bőröd nedvességpótlásra, feltöltésre vágyik.

A kezelés különlegességét már az első lépésnél érezzük, hiszen egy rendkívül finom mégis hatékony osztrigahéj örleményt tartalmazó peelinggel távolítjuk el az elhalt hámsejteket a bőrről. Erre azért van szükség, hogy koncentrált hatóanyagot tartalmazó ampullák hatása jobban érvényesüljön a kezelés során. A kezelés valóban egyedi, hiszen 3 hatóanyagampullát használunk.

Speciálisan erre a területre kifejlesztett ampullával dolgozunk a ráncok ellen a szemek körül. 2 ml intenzív hidratáló forrást juttatunk a bőrbe a nedvességpótlás érdekében majd egy külön ampullát vetünk be a ráncok ellen és biztosítjuk a tökéletes feszességet.

3 AMPULLA A GYÖNYÖRŰ BŐRÉRT!

Az elsődleges hatóanyag, a kaviár kivonat és a friss, tengeri eredetű forrásvíz, de emlett többféle ásványi anyagot is juttatunk a bőrbe a kezelés során. Az intenzívebb, hosszabb távú hatás érdekében használjuk a Dr Derm Vario UH (ultrahang) programját a hatóanyagok bevitelére.

A kezelés következő csúcspontja a kaviár masszázs, melyből a kedvenc kozmetikusod nyújtja a legjobbat J És ha még további táplálást igényel a bőröd, a kaviár maszk gondoskodik róla. Mindezt egy exkluzív kezelőszettben adjuk. Egyszerűen csodás, különleges és hatásos!

további kaviár termékek