Mi az új DETOX & KOLLAGÉN kezelés koncepció titka?

Az egyre fokozódó káros környezeti hatások megsokszorozzák a bőrünk feladatait: Megannyi stresszfaktor súlyosan terheli a bőrt, oxidációs folyamatokat generálnak, melyek a bőr idő előtti öregedéséhez vezethet.

Az erősödő környezetszennyezés által mikron méretű szennyező anyagok jutnak a légkörbe, így a bőrünk felszínére is, melyek egy része akadálytalanul képes bejutni a bőrbe. A levegőben lévő apró részecskék többféle formában is megjelenhetnek. Nem csak a modern kori gyárak által kibocsátott füst, hanem akár a cigaretta füst is tartalmaz olyan bőrt károsító öregedési faktorokat, melyek látványos romlást idéznek elő a bőr működésében, felborítják annak törékeny egyensúlyát.  Elengedhetetlen, hogy a káros szabadgyökök, az oxidatív stressz sejtkárosító folyamatait megállítsuk.

Napjainkban számos kutatás, tudományos vizsgálat tárgya a bőrt érő káros tényezők elemzése, és a lehetséges megoldási alternatívák feltárása. Sajnos bőrünk a környezeti tényezők rapid változásához anatómialig nem képes relatíve gyorsan (néhány év alatt) alkalmazkodni, emiatt külső segítségre szorul.

A Jean d’Arcel megalkotta azt az anti-oxidáns rendszert, melynek során célzott hatóanyagokkal megerősítjük a bőr védekező rendszerét. Megfelelő mennyiségű, kiváló minőségű anti-oxidáns faktort juttatunk a bőrbe, mely képes hatékony védelmet biztosítani a káros környezteti hatásokkal szemben. Az új DETOX & KOLLAGÉN kezelés során lépésről-lépésre erősítjük meg a bőr szerkezetét, vitaminokkal, minerália komplexszel és méregtelenítő összetevőkkel. Optimalizáljuk a bőrműködést és stabilizáljuk a bőr védelmi rendszerét. Az antioxidánsok, ásványi anyagok megerősítik a bőrt és segítik elérni az egészséges működést. A bőrsejtek természetes életciklusát a kollagén hatóanyagkoncentrátum segítségével optimalizáljuk. Dinamizáljuk a meggyengült kollagénhálózatot, ezáltal látványosan javul az öregedés következtében fellépő kontúrvesztés és megereszkedés. A megerősített kollagénhálózat jobb alátámasztást ad a bőrnek, így javul a tartása és a tónusa. A kezelés különösen intenzív hatású, hiszen 2 ml lift-detox koncentrátumot használunk az arcra és külön 2 ml-t a dekoltázsra.

A hosszú távú méregtelenítés érdekében használd az új ANTI-OX krémet vagy a koncentrált szérumot. Ha még intenzívebb anti-aging hatásra vágysz, akkor válaszd a MIRATENSE DAYTIME SHIELD arcápoló krémet, mely R4-Detox és Syn-Coll kulcshatóanyagok mellett hyaluronsavat is tartalmaz.

A kettős hatás: DETOX & KOLLAGÉN -> feszesebb, egészségesebb, ragyogó bőrt eredményez.

A kezelés fő hatóanyagai: kollagén-booster (Syn-Col), cellDetox, detoxophane, Alistin, Sepitonic (Mg, Ca, Cink komplex),  Pepha®-Tight, szójamag kivonat, tengeri ásványi anyag komplex

A szett 20 kezeléshez elegendő. 6 új terméket tartalmaz.