DETOX LIFTING 8 NAPOS AMPULLAKÚRA

Különösen ajánlott töredezett, a káros környezeti hatások miatt meggyengült szerkezetű bőrön alkalmazni. A kúra stimulálja a bőr regenerálódó képességét, így a fontos bőrfunkciók finoman újraindulnak. A méregtelenítő hatás az arcot sugárzóan frissé teszi, az arcbőr láthatóan megfiatalodik. Kezelje magát az intenzív lifting kúrával, mely mérsékli a ráncokat és a finom redőket!

concentré lifting detox: koncentrált hatóanyag, mely optimalizálja a sejt természetes életciklusát. A a sejt károsodás folyamatait gátolja, megerősíti a bőr szerkezetét. A kollagén feltöltés segít elérni a tökéletes táplált, egyenlet és ragyogó megjelenést, miközben fokozza a rugalmasságot és a bőr tónusát.

concentré lift decolleté: innovatív méregtelenítő és lifting koncentrátum egy ampullában a nyak- és dekoltázs területére. Mérsékli a környezeti ártalmak okozta sejtkárosodást és hatékony bőrvédelmet alakít ki az oxidatív stressz ellen. Csökkenti a bőr kontúrvesztését, és elősegíti a kollagén rostok képződését. A simább, egyenletesebb bőr újra ragyog, feszessé válik és tökéletesen hidratált lesz.

MIRATENSE la cure deluxe: magas koncentrációjú formula lifting és méregtelenítő hatással. A ránctalanító szérum intenzív segítség a bőr regeneráció folyamataiban. A bőr öregedése következtében fellépő ráncok és a mimikai ráncok észrevehetően csökkennek. Az innovatív hatóanyag kombináció fő alkotóelemei: R4-Detox, acmella kivonatból készült lifting komponens, mely javítja a bőr sejtek vitalitását, erősíti életfunkcióit, átfogóan javítva a bőr megjelenését.