Feszesítés & hidratáció

A hideg időszak nem kedvez a bőrünknek. A kinti hideg és a beltéri meleg klíma váltakozása egyaránt megterhelő lehet. A 7 napos ampullakúra segít megerősíteni a bőrt és felkészít az intenzív téli hónapokra.

7 ampulla gondoskodik a tökéletes hidratációról, revitalizál és stimulálja a bőr saját regenerációs folyamatait. Az új gazdag prestige vitamin+ arckrém táplálja és védi a bőrt.

tiszta hidratáló ampulla (ÚJ): Thai gyömbér kivonatot és hialuronsavat tartalmazó hatóanyag-koncentártum. Biztosítja a kisimult megjelenést, az apró ráncok, redők feltöltését.

hatóanyagok: galanga kivonat, betain, hialuronsav,

ArcelMED mátrix regeneráló koncentrátum: Aktiválja a bőr megújuló folyamatait. Látható ránctalanító hatást biztosít. Serkenti az extracelluláris mátrix szintézisét. Erősíti a kollagén és elasztikus rostokat. Csökkenti a ráncok mélységét és mennyiségét.

hatóanyagok: biomimetikus peptidek, plankton kivonat, Matrixyl 3000, avokádó-olaj

• kaviár ampulla: rendkívül hatékony ápoló összetevők egyedülálló kombinációja. Intenzíven stimulálja a bőrt és aktív revitalizáló hatással bír. Erősíti a bőr szerkezetét és megszépíti az arckontúrokat. Rendkívül hatékony koncentrátum a ráncok és redők megszüntetésére.

hatóanyagok: kaviár kivonat, friss, tengeri eredetű forrásvíz, Cell – Booster: sejt élénkítő faktorok

fitoösztrogénes anti-aging koncentártum: Kiemelkedő hatékonyságú anti-aging ampulla érett bőrre a Multibalance sorozatból.  Bőrkisimító hatóanyag koncentrátum sápadt és fáradt bőrre. Az arckontúrok láthatóan megemelkednek,  az arc tónusa, feszessége is javul. Dupla lifting hatás: mely együttesen eredményezi a fibroblasztok képződését  és a bőrszövet mély regenerálását. A bőr visszanyeri tónusát, szerkezetét, és selymesen puhává és simábbá válik. A kisimult, ragyogóan feszes bőrért.

hatóanyagok: írisz gyökér kivonat, Linefactor™, manióka gyökér kivonat

Kiegészítő termék minden napra:

Prestige vitamin+ pre age tápláló arckrém: Gazdag textúrájú 24 órás krém. Növeli a bőr rugalmasságát, észrevehetően javítja a tónusát. Kiváló minőségű hidratáló összetevők táplálják a bőrt.

hatóanyagok: Pre-age komplex, Vitamin C+A+E komplex, AquaxylTM, béta-glükán, brokkolimag-olaj, szkvalán, karitévaj, makadámdió-olaj, jojobaolaj