Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - A tökéletes páros

A tökéletes páros

A hideg meleg folyamatos váltakozása különösen megterhelő a bőr számára. Azért nagyon fontos megóvni és táplálni a bőrt a téli időszakban, hogy képes legyen túlélni a hőmérsékletváltozás okozta sérüléseket.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - WINTER MAGIC kezelés

WINTER MAGIC kezelés

A Jean d’Arcel az év hűvösebb időszakát az új rendkívül hatékony WINTER MAGIC kezeléssel kezdi. Az extrém téli körülmények, a száraz beltéri levegő, a kinti hideg, és a folyamatosan váltakozó hideg-meleg hatások, a csípős szél, fokozott terhelést jelentenek, melyek gyengítik a bőr törékeny egyensúlyát.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Dermal Vitamin C Skin Serum  │ C-vitamin szérum

Dermal Vitamin C Skin Serum │ C-vitamin szérum

Az életkor előre haladtával és a napfény intenzív hatásainak köszönhetően bőrünk évről-évre egyre nehezebben regenerálódik. A napfény elleni védekező mechanizmus során a bőr melanint termel. A napfény elleni védekező mechanizmus során a bőr melanint termel.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Vitalizáld a bőröd

Vitalizáld a bőröd

Az ArcelMED termékek eredményesek a bőrproblémák kezelésében. Amellett, hogy hatékonyak a ráncok elleni küzdelemben, megerősítik a bőrt és javítják annak rugalmasságát.

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Varázsszó: hyaluronsav 2 in1

Varázsszó: hyaluronsav 2 in1

A bőrünk megfelelő hidratációja ugyanolyan fontos, mint, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot juttassunk a szervezetünkbe. A bársonyos tapintású, kiegyensúlyozott bőrért, ez különösen fontos a nyári időszakban. Vajon jó minőségű hidratáló komplex-szel táplálod-e bőröd?

Jean D'Arcel - Professzionális márka Németországból - Hyaluron Lifting Treatment

Hyaluron Lifting Treatment

A HYALURON LIFTING TREATMENT ampullacsomagot kifejezetten azoknak a hölgyeknek fejlesztette a Jean d’Arcel, akiknek kevés ideje jut magára, de maximális, látványos eredményt szeretne elérni.